Nyheder hos frisør Cool Cut

Her kan du se de nyheder, der løbende kommer i min salon.

Januar 2021: Epiic hair care:

Ny eksklusiv produkt serie.

Epiic hair care er resultatet af en vision om at skabe en serie af professionelle, bæredygtige hårplejeprodukter produceret med omtanke for både mennesker og natur.

Den unikke produktserie er udviklet af nogle af den danske frisørbranches førende stylister og er designet med inspiration i det helt specielle, nordiske lys og det rene og lette skandinaviske udtryk. Smuk og enkelt.

Produkterne er sammensat af naturlige og skånsomme ingredienser, som giver den helt specielle luksuriøse SPA-følelse, der gør den daglige brug til en ekstraordinær oplevelse.

Glæd jer, de er FANTASTISKE 🙂

Juni 2020: Salonen modtager ikke længere Dankort:

Der kan betales med kontanter og Mobilepay 🙂

Oktober 2019: Olaplex no7:

NYHED Olaplex no7 er lige landet og den er FANTASTISK.
No7 er et stærkt koncentreret, ultralet reparerende styling olie der øger hårets glans, blødhed og styrke, og forbedrer alle hårtyper og teksturer. Varmebeskyttelse op til 230 grader.

Prøv at komme et par dråber i olaplex no6 og oplev hvor lækkert håret bliver, wauuuu.

Marts 2019: Depot – the male tools & co

Ny fantastisk herreserie:

En nutidig og enkel tilgang til mænds velvære, med højtydende produkter. I en branche der har omstillet sig til øget fokus på mænd, hvor mange mænd vender tilbage til de klassiske dyder med barbering i salonerne og generelt stiller helt andre krav til både frisurere og det totale look, kommer helt naturlig et ønske, om produkter der kan forene det gamle med det nye og det kan Depot. Serien tilbyder en komplet serie af mandeprodukter, alt til hår og skæg. Kig forbi og lad mig vejlede dig 🙂

August 2018: OLAPLEX

Er nu blevet forhandler af Olaplex, som jeg vil bruge i ALLE mine kemiske behandlinger og jeg vil have no.3 til hjemmebrug, sådan at du kan vedligeholde din salon olaplex behandling.

Der ud over vil jeg også have no.4 + no.5, som er shampoo og conditioner til hjemmebrug.

Hvis du vil vide mere om Olaplex gå venligst til produkter og se under Olaplex.

Juni 2018: Hårbøjler og spænder fra LÈ MOSH

Jeg er helt tosset med de super fine hårbøjler og spænder fra lè mosh. Hårbøjlerne findes i mange skønne farver, både ensfarvet og med mønster.  Der kommer hele tiden nyheder og vil prøve altid at have det nyeste på lager. Prisen er 150 kr. pr. stk.

Hårspænderne er virkelig også smukke og de finder også i diverse farver, mønster og med glimmer. Prisen ligger fra 60 – 100 kr. pr. stk.

Så kig endelig forbi og lad dig friste 🙂

Januar 2018: Har taget endnu 2 produkter ind fra Milk_ shake

Incredible milk: Intensive leave in spray til alle hårtyper.

Indeholder 12 effekter: Genopbygger, modvirker krus, forhindre spaltning, varmebeskytter, forbedrer frisuren, modvirker filt, ekstrem glans, giver volume, forbedrer ved brug af krølle eller/og glattejern, beskytter og vedligeholder farven, beskytter mod uv stråler og udglatter hårstråets skællag. Sprayes i fugtig eller tørt hår.

 Whipped cream: Cremet leave in mousse til pleje og beskyttelse af alle hårtyper.

Et leave in produkt, med dybdevirkende effekt, udviklet til at pleje håret samtidig med, at hårets fugtbalance bevares og farven beskyttes. Påføres i fugtig hår og efterlader håret blødt, skinnende og glansfuldt.

Sælges til KUN 95 kr.

November 2017: Har taget lidt nye produkter ind fra Maria Nila og Milk_shake.

Maria Nila har lavet Cream heat spray. En fantastisk varmebeskyttende cremespray, der genopbygger skadet hår og modvirker spaltede spidser. Samtidig tilfører produktet meget glans i håret.

Milk shake har lavet incredible oil, en intensiv leave-in kur,  som genopbygger og beskytter et ødelagt hår. Produktet giver SUPER meget glans og er FANTASTISK. Den sælges lige nu til 399 kr. (normalpris 479 kr.)

De har også lavet Silver shine shampoo og whipped cream, begge udviklet til at neutralisere uønskede gule og gyldne toner i blondt, affavet eller gråt hår. De sælges lige nu i en samlet pakke til 249 kr, så længe lager haves. De kan også købes hver for sig, shampoo til 159 kr. og whipped cream til 169 kr.

Oktober 2017: Nyhed fra Sugarbearhair. Så landede de populære bamser hos Cool Cut Klitmøller. Sugarbearhair er en vegetarisk vitamin blanding, udviklet til at forstærke håret indefra. De lækre vingummibamser indeholder en kombination af vitaminer der giver dit hår næring til at vokse sig sundt og stærkt. De er lavet af naturlig bær ekstrakt, kokosolie og et strejf af sukker.

Krukken indeholder ca. 60 vingummibamser, hvilket svarer til en måneds forbrug.

Indhold:  Vitamin A, Vitamin C, Vitamin D, Vitamin E, Vitamin B-6, Folsyre, Vitamin B-12, Biotin, Pantotensyre, Jod, Zink, Kolin og Inositol.

Pris: 1 stk. 279 kr.    2 stk. 499 kr.    3 stk. 750 kr.

August 2017: Har lige modtaget disse 3 skønne pastel farver i dusty copper, pastel lilac og denim mauve. De er super til at lave som fede effekter i lyst hår og kan også sagtens komme i hele håret.

August 2017: Sååååå er det konkurrence tid. Du kan vinde en føntørre og et glattejern. Tjek salonens facebook profil og deltag der. http://facebook.com/Coolcutklitmoeller 

Held og lykke 🙂